top of page
  • Foto van schrijverLianne

De laatste lootjes voor we echt vertrekken

Het is nu echt aftellen geblazen, nog een week en dan gaan we op pad ..... onze journey door Europa.


Het afscheid van Lianne haar werk

'Every yourney begins with a single step'

Wel een grote stap, namelijk stoppen met je werk om op reis te kunnen gaan.

Donderdag 15 december stond het afscheid van Lianne haar werk gepland. Informeel, casual dresscode, met een hapje en drankje om mijn eigen school locatie heb ik afscheid kunnen nemen van mijn collega's.

Het was heel mooi om iedereen weer te zien en waar je normaal netjes afstand bewaard op het werk kon ik nu iedereen een knuffel geven, althans voor wie dat wilde ;-) .

Wat bijzonder is het om zo'n afscheid, of nieuwe start mee te maken. Mijn leidinggevende (adjunct directeur regio Emmen) en collega opleidingsmanager regio Emmen hebben een mooie speech gegeven. Het deed me goed om dit te horen.

Uiteraard had ik zelf ook een speech voorbereid en heb ik mijn teams en collega MT leden nog in het zonnetje kunnen zetten.

Een geweldige middag, vol energie, positiviteit, humor en af en toe een traan.

Bedankt lieve collega's voor deze middag en tot ziens. Zoals ik al zei: "ik laat jullie even vrij, maar niet los".
Nog een etentje met familie en vrienden

Nog één etentje dan, voor familie en vrienden bij Jannemans Burgers & Ribs. Gelukkig stond Nederland niet in de finale van het WK voetbal, anders hadden we zondagmiddag 18 december wat anders moeten regelen.

Een heerlijke ontspannen middag waarbij we vrienden en familie trakteerden op een etentje. Nog een keer bijkletsen, nog een keer lachen, nog een keer herinneringen ophalen, het kon allemaal deze middag.

Je gaat op reis en natuurlijk ga je ervan uit dat alles goed gaat, en toch voelt dat voor familie soms anders. Ze gunnen het je van harte, maar gaan je ook een lange tijd niet zien. Dat is niet altijd makkelijk.

We hadden nog zo gezegd, alleen kleine cadeautjes mocht je wat willen geven. Toch zijn er vrienden die dan met een groot haardblok die kan branden komen aanzetten hahaha. Deze hebben we een paar dagen later weer teruggegeven. En de kans is groot dat we dit haardblok nog wel weer eens terug zullen zien haha.

Al met al een middag waar wij warme herinneringen aan overhouden.De laatste dag voor voor vertrek

Dan rest ons nog alleen het inpakken van de caravan en schoonmaken van het chalet waar we tijdelijk in ziten. Totdat............

Totdat er een lampje op je auto dashboard gaat branden dat er een storing is. Maandag is Rudolf nog gelijk naar de garage gegaan, bleek er een sensor van het alarm kapot te zijn. Dit viel gelukkig nog onder de garantie en kon op dinsdag de 20e December, onze vertrek dag, gerepareerd worden direct om 08.00 uur 's ochtends gelukkig.

Dus de planning zag er even wat anders uit. Net zoals het weer.

Regen, regen en nog eens regen. We hadden de caravan net zo goed niet schoon kunnen maken, want met al die regen houd je de caravan niet schoon. Maar ja, dat hoort erbij.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page